(Bilde: Imgur/montasje)

Imgur inntar App Store

Hvis du liker ekstremt tullete fjasebilder, er dette appen for deg.

Foto: Imgur/App Store

Du har sannsynligvis kommet over bilder fra nettsiden Imgur tidligere, enten via sosiale medier eller på e-post, hvis du ikke da har besøkt Imgur.com. Den populære nettjenesten byr på et galleri av morsomme bilder og animasjoner, enten som er helt tatt ut av kontekst eller som er reale blinkskudd.

Foreløpig har Imgur kun hatt en app til Android. Nå har det omsider kommet en offisiell Imgur-app til iOS-plattformen også, ifølge Engadget.

For å laste ned gratisappen må du samtykk til at du er over 17 år gammel. Grunnen til det er at noen bildene som dukker opp på Imgur i beste fall kan kalles "useriøse". Imidlertid har i alle fall vi inntrykk av at den overveldende mengden "memes", eller bilder, i Imgur ikke er spesielt støtende, men snarere enkel moro i samme kategori som for eksempel Damnyouautocorrect.com.

Flere av bildene kan dessuten være inspirerende, alvorlige eller oppsiktsvekkende uten å være morsomme, men totalt sett er nok Imgur primært en underholdningsapp.

Last opp via appen

Har du brukernavn hos Imgur fra før, kan du logge inn via appen. Det er imidlertid ikke en forutsetning hvis du bare vil kikke på bildene.

Med den nye iPhone-appen kan du laste opp dine egne "memes" direkte til Imgur.

Last ned den nye Imgur-appen til iPhone/iPad (gratis)

Les også: Overvåk deg selv med denne appen


(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen