Imation med mer SSD

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Imation M-class
Imation M-class

I en pressemelding som er en god kandidat til årets flaueste mangel på språkvask, melder Imation at de lanserer to "ultra lette flash minner" (ja, det er et sitat).

Eller, som vi ville skrevet – Imation lanserer to nye serier med SSD-enheter. Den ene serien, kalt M-class, er beregnet for vanlige brukere. S-class er beregnet for bedrifter og entusiaster, med bedre ytelse.

M-class er oppgitt å ha en lese-/skriveytelse på 150/90 MB/s, mens S-class skal klare 130/120 MB/s. I forhold til Imations tidligere SSD-er er det en grei økning.

Når det gjelder random IOPS (Input/Output Per Second) skal M-class klare 6000 under lesing og 380 under skriving. S-class på sin side, klarer 19 000 under lesing og 130 under skriving.

Av det kryptiske språket kan vi tyde at lagringsenhetene vil bli tilgjengelig i formater på både 2,5 og 3,5 tommer. Kapasitetene tilgjengelig vil være 32 til 128 GB, og senere i år har selskapet planer om å lansere varianter på 256 og 512 GB.

Lanserer også oppgraderingspakke

Imation vil også tilby en oppgraderingspakke. Denne pakken er ment å gjøre det enkelt å gå over fra en tradisjonell harddisk til en SSD.

Oppgraderingspakken inkluderer en SSD-enhet, USB til SATA-kabel eller SATA-kabel, en strømkabel og programvaren Acronis True Image HD.

Produktene skal ifølge pressemeldingen allerede være tilgjengelige, men vi kan ikke finne de i norske nettbutikker. Prissettingen er derfor ikke kjent. Vi håper som alle andre på hyggelige priser, for ikke å nevne en ny oversetter til Imation.

(Kilde: Imation)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen