Ikonik annonserer tre nye kabinetter

Ra X10 Liquid
Ra X10 Liquid

Ikonik annonserer deres nye kabinettserie; Ra X10. Ra X10-serien består foreløpig av tre kabinetter, Ra X10 Liquid, Ra X10 SIM og Ra X10 Smooth.

Under Computex viste Ikonik frem både Liquid og SIM. Publikum ble imponert over det integrerte vannkjølingssystemet i Liquid, som er et komplett vannkjølingssystem rettet mot overklokkere og spillere.

Ra X10 SIM er et smart kabinett med hele 13 vifter og SIM (System Intelligent Management), som kjøler systemet effektivt. SIM er eget system til å overvåke og styre alle de 13 viftene, for å holde systemet stille og kjølig. Det er også mulig å sette SIM i "performance mode", "silent mode" og "0db start mode", som gjør at det blir lettere å finne den korrekte kombinasjonen for hver oppgave. SIM lar deg også sette innstillinger selv, dersom du skulle ønske dette.

Ra X10 Smooth kombinerer design, kjøling og lavt støynivå med sine fire vifter. De er strategisk plassert for å kunne gi best mulig luftgjennomstrømning og samtidig kjøle systemet på best mulig måte. Det følger også med gummistrips og anti-vibrasjonsfjærer til optiske drev og harddisker for å kunne eliminere så mye støy som overhodet mulig.

Alle kabinettene har veldig mange likheter, men er likevel ganske forskjellige. Ra X10-serien har alt brukere ønsker i et kabinett. Alt er i aluminium, mange 5,25" plasser, avansert luftsirkulasjon og et godt design. Tre kabinetter som sikter på tre forskjellige brukergrupper; overklokkere og spillere, intelligent databehandling og de som ønsker et stille system.

Bilder:

Ra X10-serien blir tilgjengelig i desember. Prisene vil bli fra $250 for Smooth, $380 for SIM og $540 for Liquid.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen