Ikke svar på date!

En ny undersøkelse utført for mobiloperatøren Orange viser nemlig at svært mange synes det er en skikkelig stemningsdreper å ta frem mobilen mens du er på date. Det blir dermed kveldens desidert største turn-off, og om du har dårlig ånde eller dårlige manerer kommer i andre rekke.

 

Spesielle regler
Den samme undersøkelsen viser også at nesten en av fem sender mer enn 16 tekstmeldinger med sine utvalgte, før de ber dem med på date. Så før daten er det greit å bruke mobilen, men når du først har fått ut fingeren, bør du vie den andre din fulle oppmerksomhet.

Og klarer du det, er det mulig det går fra en date eller to, til å faktisk bli et forhold. Og i forhold endrer de fleste syn på mobilen. De fleste vil gjerne kunne legge igjen mobilen hjemme, men samtidig blir de både mistenksomme og frustrerte når de ikke får tak i partneren sin.

 

Hele 7 av 10 mener at mobiltelefonen er forstyrrende, og ødelegger kvalitetstid med partneren, mens overdreven mobilbruk kan føre til at du mister den du er glad i. Studien viser at 11 prosent av de spurte mennene sier de har dumpet dama fordi hun bruker mobilen for mye.

 

Tunga rett i munnen altså! Svar riktig, svar med måte, og pass på så du ikke bryter mobiletiketten. Kanskje dette er oppskriften på evig lykke?

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen