Ikke SMS, men SMSpluss

Den gode gamle tekstmeldingen har lite å stille opp med mot e-post og nymotens bildemeldinger. Siden den første SMS ble sendt fra Telenors mobilnett for ni år siden har det skjedd ytterst lite med teknologien, som etterhvert har blitt de norske operatørenes store melkeku.

Nå har Netcom bestemt seg for å gi den gamle veteranen en overhaling, og skal lansere flere nye SMS-tjenester. Det hele samles i en pakke kalt SMSpluss, som vil være tilgjengelig for en fast pris på 15 kr måneden.

SMSpluss gjør det mulig å automatisk videresende SMS man mottar. Man kan for eksempel sende meldinger videre til epost for å holde bedre oversikt over hva man har mottatt. Det vil også være mulig å videresende SMS til en annen telefon, om man for eksempel skulle være på ferie.

Dersom du ikke er tilgjengelig på telefonen, kan du sette opp et autosvar som sendes tilbake til alle som sender deg tekstmeldinger. Dette blir altså det nærmeste man kommer en Mobilsvar-tjeneste for SMS.

Netcom vil ikke ta betalt for videresendte meldinger eller bruk av autosvar, alt er inkludert i det faste månedsgebyret. Både privat og bedriftskunder vil kunne bruke tjenesten, som etter planen skal lanseres 1. juni.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen