Denne uken har vi blant annet testet Nokia 6210 Navigator og sett nærmere på Blackberry Bold. (Foto: Illustrasjon / Kristian Stensoenes)

Ikke gå glipp av disse sakene

Enten du har vært på sydenreise eller på hytta i sommer, skjønner vi godt at du ikke har fulgt med på alle mobilnyhetene og -testene i den siste tiden. Her oppsummerer vi det viktigste som har skjedd på mobilfronten den siste uken.

Nyheter og begivenheter

Iphone-brukere surfer mest

Les Iphone-brukere surfer mestNetcoms nye undersøkelse viser at en Iphone-eier surfer tre ganger mer enn eiere av Nokia N95 og 15 ganger mer enn gjennomsnittet. Årsakene kan være at Apple har gjort internett lett å bruke og lett tilgjengelig, og at Netcom har inkludert datatrafikk i Iphone-abonnementene sine.

Les hele saken »

Her er årets kameramobil

Les Her er årets kameratelefon

Samsung G810 stakk av med seieren for beste kameramobil i en prestisjefylt kåring. Men telefonen finnes ikke i Norge fordi interessen ikke har vært stor nok.

Les hele saken »

Kundene raser mot nettbutikk

Les Kundene raser mot nettbutikk

Nettbutikken Moobi selger mobiltelefoner for både Netcom, Chess og Tele2. I det siste har selskapet imidlertid fått en klagestorm mot seg som går ut på dårlig kundeservice. Arroganse og lang ventetid er hovedtemaene i klagene.

Les hele saken »

Samsung lanserer maismobil

Les Samsung lanserer maismobil

Samsung slår et slag for miljøet, og lanserer en mobil laget av organisk materiale. Plasttypen som er brukt i den nye E200 består av for eksempel mais, og esken telefonen leveres i er fullt resirkulerbar. E200 er ellers av det enkle slaget med få funksjoner.

Les hele saken »

Samarbeider om mobil-TV

Les Samarbeider om mobil-TV Kringkastingsgigantene NRK og TV2 har slått seg sammen med svenske MTG for å opprette norsk mobil-TV. Det nydannede selskapet Norges Mobil-TV ønsker å bruke frekvensene til de gamle analoge TV-signalene for å kringkaste TV til mobilen. Standarden de vil bruke er DMB, i stedet for den mer vanlige DVB-H-standarden som anbefales av EU og Telenor.

Les hele saken »

Femtoceller i 2009?

Les Kan spare 28 millarder på femtoceller

Netcom mener femtoceller kan bli aktuelt for Norge allerede i 2009. Det kan gjøre at du kan kjøpe deg din egen basestasjon for å sette opp i stua og få full mobildekning. Telenor er imidlertid litt mer tilbakeholden, og mener teknologien ikke er klar ennå.

Les hele saken »

Les også: Operatørene kan spare 28 millarder på femtoceller

Lanserer to nye på mandag

Les Lanserer to nye på mandag

Nokia skal lansere to nye telefoner mandag 25. august, men allerede denne mandagen er det duket for en førlansering som skal gi "innsikt i design og funksjoner". Vi følger selvsagt nøye med, og holder deg løpende oppdatert på det som måtte skje på i løpet av dagen.

Les hele saken »

Nå kommer HTC Touch Pro

Les Nå kommer HTC Touch Pro

En Touch Diamond med fetere spesifikasjoner og fullt tastatur... HTC Touch pro har høstet skyhøye forventninger, og telefonen kommer til Norge allerede i månedsskiftet.

Les hele saken »

Nokia-telefoner kan hackes med SMS

Les – Nokia-mobiler kan hackes med SMS

Alt man trenger for å hacke en Nokia-mobil av den enklere typen med Series 40 er et telefonnummer, hevder en sikkerthetforsker. Dersom man vet telefonnummeret skal det nemlig være mulig å sende en SMS til telefonen som automatisk får et Java-program til å installeres uten at brukeren merker noe. Et slikt program kan gjøre omtrent hva som helst på telefonen. Men for å gi informasjonen til Nokia, krever forskeren store pengesummer.

Les hele saken »

Guider og annet

Skal hun ha sin første mobil?

Les Skal hun få sin første mobil?

Når du skal handle mobiltelefon til et barn er det endel ting du må tenke på. Her er en guide som hjelper deg med handelen.

Les guiden »

 

Tester og sniktitter

Nokia 6210 Navigator

Les Nokia 6210 Navigator

Nokia 6210 Navigator er rask, den har innebygget GPS og er generelt en god mobiltelefon. Prisen er også svært hyggelig.

Les testen »

Retrotest: Nokia 8910

Les Retrotest: Nokia 8910

Den seks år gamle traveren var en svært lekker designtelefon. Ikke bare er helle skallet laget i titan, men mobilen kan også åpne seg selv. Her er det tid for mimring.

Les testen »

Vi har prøvd Blackberry Bold

Les Vi har prøvd Blackberry 9000 Bold

Blackberry Bold er en av årets mest spennende telefoner, og den kommer til Norge i september. Vi har fått telefonen inn på kontoret, og er i gang med en test. Her kan du lese om førsteinntrykket vårt.

Les hele saken »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen