Forumet har løsningen på mer enn du tror.

Ikke fortvil!

Dersom du har problemer med telefonen din, lurer på om en innholdsleverandør har rent mel i posen, eller bare generelt liker å lese om mobiltelefoner, er diskusjonsforumet vårt et bra sted å begynne. Her deler både nye og gamle mobilbrukere erfaringer, og vi har etterhvert fått en solid samling med kvalitetstråder. Her er et lite utvalg av hva forumet kan by på:

Essensielle programmer for Iphone
Marasmus har i denne tråden snekret en fyldig guide til dere som har skaffet dere en Iphone. Her finner du alt fra lynmeldingsklienter til programvare for å gjøre kameraet bedre.

Installer usignerte programmer på S60-telefonen din
Å installere et tredjeparts program på Symbian-telefoner er ikke alltid like enkelt. Har du prøvd å få på plass et usignert program i en N95 har du mest sannsynlig endt opp med en kjedelig feilmelding. KnewtFan presenterer i denne tråden løsningen på problemet.

Kuleste ringetoner og meldingslyder til mobilen
Er du lei av den kjedelige, gamle ringetonen din? Det er over to år siden Beji etterspurte ringetoner fra andre brukere, men tråden lever fremdeles i beste velgående.

Hvor gode bilder tar egentlig N82?
Kategorien for mobilbilder har etterhvert vokst seg stor og feit. Her finner du bilder tatt med både Nokia N82, Sony Ericsson K850i og LG KU990. Vi venter fremdeles på bilder fra Samsung G800-eiere, men inntil videre får du nøye deg med å se hva lillebror G600 kan levere.

Erfaringer med forhandlere og operatører
Noe som virkelig opprører forumbrukerne, er når de føler seg urettferdig behandlet av forhandlere, verksteder og operatører. Nå for tiden er det Moobi som får gjennomgå, både her og her, mens MTU får juling her, og både ris og ros her.

Dette er bare noen av flere tusen tråder som kan være til hjelp. Dersom du ikke finner akkurat det du leter etter, er for øvrig søkefunksjonen en fin ting.

PS: Du kan lese alle trådene uten å være medlem av forumet, men dersom du vil poste egne erfaringer, bilder eller annet, må du registrere deg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen