Ikke billigere Blu-ray-plater

Sony ser definitivt ut til å være preget av stor optimisme vedrørende Blu-ray-formatet. Etter at selskapet vant den såkalte formatkrigen mot HD DVD, har Blu-ray fått en suveren status som etterfølgeren til DVD.

Selv om det fortsatt er ganske begrenset med filmtitler på Blu-ray sammenlignet med DVD, kan Sony allikevel gni seg hendene over alle spillene som selges til Playstation 3. En av fordelene med Playstation 3 er nemlig at den nettopp har integrert en Blu-ray-spiller.

Ifølge en talsmann hos Sony vokser Blu-ray 200-300 prosent i året, men når antallet i utgangspunktet har vært ganske bekjedent er dette neppe noen overraskelse.

Etter å ha fått en lettere maktoverdose av formatkrigen og fremtidsutsikter, ser det derfor neppe ut som om Sony kommer til å sette ned prisen på Blu-ray med det første.

Trolig vil det komme gode "tilbudspriser" på selve Blu-ray-utstyret, mens prisen på platene i seg selv vil bli holdt konstant.

Kanskje er dette like mye et posisjoneringsspill som vil gjøre det enklere for Sony å selge "billige julepakker" med Blu-ray-spiller og tilhørende titler.

(Kilde: Home Media Magazine)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen