Ikke stå, ikke sitt, men  len  deg på jobb
Teknofil
(Bilde: LeanChair)

Ikke stå, ikke sitt, men len deg på jobb

Er dette et bedre alternativ enn hev- og senk-pult?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Flere eksperter har de siste årene hevdet at mye stillesitting kan være dødsfarlig. Folk som jobber hele dagen på et kontor, og som ikke har hev- og senk-pult, kan derfor være spesielt utsatt.

Men har du prøvd å stå hele dagen mens du jobber? Det kan fort bli veldig slitsomt. Nå ser det imidlertid ut til å være et alternativ på vei, kalt LeanChair, melder Cnet. Tanken bak dette produktet er at du skal kunne lene deg tilbake, fremfor å stå rett opp og ned.

Foto: LeanChair

På denne måten vil du angivelig avlaste bena for om lag 25 prosent av din egen kroppsvekt, noe som skal gjøre det mer komfortabelt å jobbe slik over tid. Foruten jobb, skal visst stolen passe utmerket for de som liker å spille dataspill i timevis.

LeanChair er foreløpig på Kickstarter-stadiet, men har allerede fått inn over tre ganger så mye penger som de ba om for å masseprodusere den unike kontorstolen. Det betyr at den vil komme i ordinært salg etter hvert, men kanskje bare i Nord-Amerika til å begynne med.

Her ser du hvordan LeanChair fungerer:

Kan bestilles via Kickstarter

Med litt under to uker igjen av Kickstarter-kampanjen, har du fortsatt muligheten til å bestille LeanChair, og utvikler sender tilsynelatende til hele verden. Ulempen er selvsagt at du må betale noen hundrelapper ekstra i moms. Prisen på LeanChair ligger fra 195 dollar (1500 kroner) og oppover, avhengig av tilleggsutstyr.

Er du litt handy, kan du kanskje klare å bygge din egen LeanChair-kopi? Å bygge en forenklet utgave av stolen virker i det minste overkommelig.

Les mer om LeanChair på Kickstarter.

Ekspertene anbefaler at du står fire timer om dagen
Se hvorfor det livsviktig å stå mens du jobber »

(Kilder: CnetKickstarter)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen