Nå er det fritt frem for å kapre et .no-domene, og du burde være interessert i berge minst ett av dem fra andres klør. (Bilde: Shutterstock/ jurgnfr)

Ikke la andre rappe Internett-navnet ditt

Det kan nemlig straffe seg hardt i fremtiden.

Tidligere måtte du enten ha en bedrift eller et enkeltpersonsforetak for å kunne sikre deg et .no-domene, men i disse dager slippes de hendige Internett-adressene endelig løs for alle som ønsker dem til odel og eie.

Et domenenavn, som Hardware.no eller Nordmann.no, er selvsagt aller mest bukt til promotering av en bedrift eller en tjeneste i form av Internettsider som besøkes gjennom nettleseren. Likevel er det en rekke grunner til at du som privatperson, som kanskje aldri kommer til å lage deg din egen Internettside, straks bør hive deg ut i kampen om .no-domenene.

Hvem vet hva fremtiden bringer, men det er i alle fall nærliggende å tro at Internett vil spille en enda større rolle enn i dag. Selv når vi ser bort i fra at du kan bli steinrik av å ruge på de riktige domenene, er det nemlig en god idé å hanke inn noen gode domener nå.

Vær rustet for fremtiden

Se for deg et du skal søke jobb i et trangt jobbmarked. Da er det om å gjøre at det er enkelt for en mulig arbeidsgiver å finne informasjon om deg, noe han lett kan gjøre ved å google navnet ditt og hoppe rett inn på domenet DittNavn.no, hvor du har både CV og tidligere bragder listet.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (12)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen