Ikke bli flådd av NRK-lisensen
Teknofil
(Bilde: Varg Aamo, hardware.no)

Ikke bli flådd av NRK-lisensen

Betal regningen i dag, ellers risikerer du å få gebyr på 15 prosent.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kringkastingslisensen sørger for at NRK får inn flere milliarder kroner hvert år for å drive landsdekkende allmenkringkasting.

Mange opplever imidlertid at de totalt 2729,16 kronene som må betales i løpet av året, er litt i overkant. Kanskje føler de at de ikke konsumerer noe NRK-innhold overhodet, verken på TV, radio, Internett, podcast, via apper, eller på nett-TV.

Enda dyrere blir det hvis du betaler halvårsregningen din på  1364,58 kroner for sent. Ifølge Dinside blir nemlig tilleggsavgiften på hele 15 prosent, eller nesten 200 kroner, hvis du ikke har betalt regningen innen fristen.

Og fristen er fredag 31. januar, hvilket betyr at du bør betale regningen i løpet av dagen – hvis du ikke har gjort det allerede .

Ettersom dette er en avgift som Den norske stat innkrever, er de utrolig nok ikke underlagt vanlige regler for hvor mye selskaper kan kreve i gebyr ved for sen betaling. Dette er altså grunnen til den vannvittig høye satsen. NRKs lisenskontor tilbyr for øvrig avtalegiro, hvis du er villig til å la dem trekke pengene direkte fra kontoen din.

Er det mulig å komme unna dette kravet? Svaret et ja:
Slik slipper du NRK-lisensen »

(Kilder: Dinside)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen