Test

iiyama ProLite E511S

For under to uker siden kunne vi melde om at iiyama var klar til å lansere en 20" LCD-skjerm av den rimelige sorten. Med en anbefalt pris på 8995 kroner inkl. mva., var vi nok ikke de eneste som sperret opp øynene for ProLite E511S. Kan den imponere med noe annet enn sin lave pris?

Vi har testet skjermen og latt den gå på rundgang mellom tre personer i et i testpanel. På denne måten skal ikke de ulike testerne påvirke hverandre med tanker og meninger, samt at vi har kunnet teste skjermen under ulike forhold. For øvrig er skjermen testet på kraftige maskiner hvor testansvarlig hadde det minst gode skjermkortet - et kort basert på Radeon 9700 Pro. Det er et "must" å benytte kraftige grafikkort i kombinasjon med store LCD-skjermer, om man har seriøse planer om spilling. LCD-skjermer bør som kjent benyttes i sine "native" oppløsninger, og for 20" og større betyr dette 1600x1200 punkters oppløsning. Du skal ha en relativt oppegående PC for å dra de nyeste og heftigste 3D-spillene i denne oppløsningen.

For at testen skal bli så objektiv som mulig kommer vi til å notere punkter der enkelte av testerne hadde ulike meninger, men vi påpeker at testerne stort sett var enige i sin dom om denne skjermen.

I den store LCD-testen del 3 [les her] tok vi for oss størrelsen og oppløsningen på de større LCD-skjermene, 20- og 21-tommerne. Vi oppsummerer kort med å fortelle at 1600x1200 i oppløsning er ergonomisk riktig til en 20" skjerm, da pikslene verken blir for store eller for små. For de som søker mer informasjon om begreper og hva de enkelte spesifikasjonene betyr viser vi til "LCD-guiden" på forumet.

Denne testen av iiyama ProLite E511S er inndelt i:

Takk til Hardwarebutikken som var behjelpelige med å skaffe oss Hardwarebutikken
skjermen til test.


Iiyama ProLite E511S   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen