IE9 beta klar 15. september

Microsoft har bekreftet at betaversjon av Internet Explorer 9.0 skal etter planen være klar 15. september. Dette skal skje i en spesiell "Beauty of the Web"-begivenhet i San Francisco med spesielt inviterte personer. Dette melder James Pratt fra Microsoft i sin blogg, men i bloggen står ikke i klartekst om denne betaversjon kommer til å bli tilgjengelig for alle.

Neste generasjon av Microsofts nettleser skal ifølge nettstedet neowin.net få minimalistisk brukergrensesnitt, noe i retning av det Google Chrome har, men det skal likevel være unikt for IE.

IE9 kommer til å unytte skjermkortprosessoren for sidevisning i nettleseren. Videre skal IE9 få ny Javascript-motor, og bedre støtte for CSS3 og HTML5, og forbedret fanefunksjon.

Demonstrasjon

Microsoft har nylig sluppet IE9-forhåndsvisning som skal demonstrere nettleseren. Den skal ikke brukes til vanlig surfing, men er først og fremst rettet mot utviklere som kan gi tilbakemeldinger til Microsoft. Derfor er denne spesielle visningen uten adresselinje, tilbakeknapp og søkefelt. Det dreie seg kun om en visningsmotor med fungerende Javascript og grafikk, pluss noen få testsider. Dette er den siste forhåndsvisningen før betaversjonen legges ut.

Ifølge den siste forhåndsvisningen får IE9 95 av 100 i den såkalte Acid3-testen som skal teste ut støtte for webstandarder.

(Kilder: Neowin, The Windows Blog)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen