IE7 slippes onsdag

Alternativ tekst mangler

Den siste slippkandidaten til IE7 har vært tilgjengelig i flere måneder fra nettsiden microsoft.com/windows/ie. Ifølge en melding på MSDN Blogs skal den endelige versjonen av Internet Explorer 7 slippes onsdag 18. oktober.

Windows-brukere som har slått på automatisk oppdatering vil få den nye nettleseren installert automatisk som en del av kritiske sikkerhetsoppdateringer. Dette skal skje etter 1. november.

Dersom du av en eller annen grunn ikke ønsker å installere IE7, vil du få en melding under automatisk installasjon, og vil da eventuelt kunne velge bort IE7-installasjonen (les mer). Microsoft tilbyr også et program som kan brukes til å blokkere automatisk installasjon av IE7.

Microsoft oppfordrer webutviklere og programmerere til å forberede nettsider og programmer for IE7. Microsoft mener nemlig at forbedringene og de nye funksjonen i IE7 kan skape problemer for enkelte nettsider.

Programvaregiganten har i den forbindelse lagt ut informasjon og et verktøy som skal kunne brukes til å forberede nettsider og programmer for IE7. Les mer om dette på MSDN Blogs.

I vår sniktitt kan du få et innblikk i IE7.

(Kilde: MSDN Blogs)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen