IE7-lekkasje på nettet

En intern betaversjon av Internet Explorer 7 har lukket ut på nettet. Versjonen er merket Beta 2 Preview, og har build-nummer 5299. Microsoft var raskt ute med å få fjernet versjonen fra nettsiden som først la den ut, men fremdeles finnes den tilgjengelig på flere ulike nettsider.

Vi har testet betaversjonen, og opplevde en mengde feilmeldinger underveis. Likevel virker nettleseren responsiv, og en av tingene vi la merke til, er at IE7 viser skrift ved hjelp av ClearType, selv om dette er slått av på systemet. Siden vi ikke har hørt noe om at ClearType er slått på som standard, kan det være en bieffekt av at dette er en betaversjon.

Blant tingene du finner i betaversjonen er støtte for RSS. Vi fikk ikke denne funksjonaliteten til å fungere da vi testet betaen, men har sett skjermbilder hvor det fungerer. Når du besøker en RSS-feed, kan du blant annet søke gjennom den etter saker som interesserer deg.

Microsoft er ikke spesielt glad for at denne betaversjonen har lukket ut på nettet, og har derfor forsøkt å få fjernet de ulike versjonene fra nettet etterhvert som de har dukket opp. Foreløpig er det likevel mulig å finne betaversjonen flere steder.

Kilde: JCXP.net

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen