IE6 får phishingfilter

Microsoft har lenge sagt at Internet Explorer 7 skulle få et phishing-filter for å forhindre at man utleverer personlig informasjon til falske nettsider. Filteret er nå tilgjengelig som et betatillegg til MSN Search Toolbar, som er en ekstra verktøylinje for Internet Explorer 6.

Om du prøver å koble deg opp til en nettside som er en kjent phishing-side, vil filteret blokkere tilgangen til å oppgi informasjon på siden. Dette er forskjellig fra oppførselen filteret vil ha i IE7, der man vil få opp en annen side, der man får beskjed om at siden er en phishing-side, og blir tatt til en annen side. Bortsett fra dette er filtrene i de to versjonene av nettleseren helt identiske.

Teknologien bak filteret er lisensiert fra firmaet WholeSecurity Inc, som er eid av Symantec. Filteret har en liste over gode sider i nettleseren, og spør en server hver gang du besøker en nettside som ikke står på denne listen. Microsoft-serveren avgjør da om nettsiden er trygg eller ikke.

Du kan selv laste ned filteret fra Microsofts nettsider. Vi gjør oppmerksom på at filteret er en betaversjon, og derfor kan inneholde feil.

Kilde: eWeek

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen