Idol på mobilen

Den amerikanske musikk-kjeden Musicland Group har nå fått seg lisens til å selge spesialversjoner av Nokia 3200 og Nokia 3300, som er fullspekket med materiale relatert til den amerikanske versjonen av Idol.

Ved å kjøpe en av disse mobiltelefonene vil man blant annet få med sitater fra både deltakerne og den noe beryktede dommeren, Simon Cowell, som ikke akkurat er kjent for å være skånsom i tilbakemeldingene sine. I tillegg er telefonen stappet med bilder fra de forskjellige Idol-opptakene.

Det er imidlertid ikke bare det forhåndslagrede innholdet som skal lokke amerikanske Idol-fans. De som kjøper mobiltelefonene vil nemlig også få muligheten til å bestille plasser på konserter en stund før de blir lagt ut for salg på billettkontorene.

Innehavere av Idol-telefonene vil i tillegg på løpende bånd få tilsendt multimediemeldinger som inneholder eksklusive bilder av deltakerene.

Idol-versjonen av 3200 blir solgt for $69,99, som tilsvarer rundt 500 norske kroner, mens 3300 blir solgt for $49.99, eller ca 350 norske kroner. Prisen inkluderer også en Idol-cd, samt en DVD med fjorårets utgave av Idol.

relatert stoff


 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen