ICS-oppdateringen til Galaxy Note er forsinket

ICS-oppdateringen til Galaxy Note er forsinket

Men Samsung har tro på at den blir klar i løpet av mai.

Det var tidligere i denne uken at Amobil kunne skrive at Samsung hadde en oppdatering til ICS klar for direktørmobilen Samsung Galaxy Note. Bakgrunnen var at vi koblet vår Galaxy Note til en PC med Kies, og fikk oppdateringen til Ice Cream Sandwich (ICS) installert automatisk.

Ikke på telefoner solgt i Norge

I ettertid viser det seg at oppdateringen vi lastet ned og installerte ikke lar seg installere på mobiltelefoner som er solgt i Norge. Vår testeksemplar er levert av Samsung, og tilhører en annen IMEI-serie enn telefonene som er solgt her til lands.

Stig Ove Langø i Samsung Norge sier han er overrasket over at vår Galaxy lot seg oppdatere via Samsungs programvare Kies. – Vi har foreløpig ikke fått klarsignal fra Google for å slippe den siste programvareoppdateringen, sier Langø. Han mener likevel at det er realistisk at oppdateringen kan komme i mai.

Samsung slipper om kort tid sin nye toppmodell Samsung Galaxy S III. Antakelig brukes mye av ressursene på å kvalitetssikre programvaren på denne før lansering.

Programvaren vi fikk installert på vår Note har så langt fungert utmerket, og det er uklart hvilke endringer som gjenstår før ICS til Note slippes i Norge.

Dette er nytt

Overgangen til Android 4.0.3 (ICS) bringer også ny funksjonalitet til Galaxy Note. Her er noe av det vi fant da vi installerte ICS på vår modell: Android 4 på Galaxy Note

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen