Ice.net lagt på is

Ice.net lagt på is

Det har vært stille rundt mobilt bredbåndstilbyderen Ice.net siden i fjor høst. Først kom nyheten om at Matthias Peter sluttet i jobben som administrerende direktør, og et par uker senere ble det kjent at moderselskapet Nordisk Mobiltelefon var inne i en ”rekonstruksjonsprosess” – en omorganisering av hele selskapet.
Dette er selvsagt en omfattende jobb, og omorganiseringen pågår fremdeles. Administrerende direktør Jon Kristian Flesvik i Nordisk Mobiltelefon antyder imidlertid at de nærmer seg en løsning.
Hva skjer med Ice.net?
Er du Ice.net-kunde har du sannsynligvis ikke merket noen forskjell i tilbudet, til tross for den pågående rekonstruksjonsprosessen. Den daglige driften fortsetter nemlig som normalt. Men hva skjer egentlig med Ice.net?
- Ja, det er et godt spørsmål. Vi jobber med å finne en løsning, men vi er ikke i mål ennå, svarer Flesvik på spørsmålet fra Mobilen.no.
- Vi tar ingen store markedsgrep akkurat nå, legger han til, og antyder samtidig at de sannsynligvis vil ha noe mer konkret på plass innen to ukers tid.
På egne ben i Norge
Om rekonstruksjonen av konsernet Nordisk Mobiltelefon skulle føre til konkurs, er likevel sannsynligheten stor for at Ice.net i Norge vil kunne fortsette som et eget selskap. Det er nemlig først og fremst i Sverige og Danmark at Ice.net sliter med store underskudd.
- Selskapet i Norge står veldig sterkt, avslutter Flesvik.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen