Ice dekker nå hele Trondheim

Ice dekker nå hele Trondheim

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Ice, som tilbyr et mobilt bredbåndsalternativ til Telenor og NetComs løsning, fortsetter utbyggingen av nettet sitt. Nå har de hatt fokus på utbyggingen i Trøndelag og kan fra i dag av tilby mobilt bredbånd i hele Trondheim by.

- Vi er meget stolte av å kunne tilby store hastigheter og full dekning i Norges teknologihovedstad, sier administrerende direktør i Ice, Matthias Peter.

Les også:

- Lilleputt banker Telenor og Netcom
- Nå har Telenor sluppet Turbo-3G
- NetCom med Turbo-3G i hele landet

Fokus på Midt-Norge

I tillegg til å ha full dekning i Trondheim by har selskapet også dekning i Sør-Trøndelag, blant annet i Oppdal, Melhus, Frøya og Osen. Før jul skal også Tiller-området få god Ice-dekning, skriver selskapet i en pressemelding.

Ice skryter også av dekningen i Nord-Trøndelag, der de også planlegger forbedringer i Steinkjer, Levanger og Snåsa. Haltdalen, Hommelvik og Rørås vil få bedre dekning før jul, mens en utbygging av basestasjoner i Tydal vil gi dekning i kommunens største hytteområde.

Høy dekningsgrad

Selv om det allerede er dekning på Værnes Lufthavn, vil det snart være sammenhengende Ice-dekning mellom Trondheim sentrum og flyplassen.

– Fremover vil vi også jobbe videre med å bedre dekningen i vanskelige områder, som for eksempel langs fjorder, på øyer eller i viker, sier Peter.

Siden lanseringen i 2006 har selskapets bygd ut sitt mobile bredbåndsnett kontinuerlig. I dag har Ice en dekningsgrad på hele 75 prosent av Norges areal. Innen utgangen av 2007 skal denne andelen være på 85 prosent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen