Test

Ice-Hole

Et fan adapter har som de sikkert fleste vet i oppgave og muliggjøre bruk av større vifter på ribber som er beregnet for mindre dimensjoner. Den vanligste dimensjonen er 80mm-->60mm. Fordelen ved bruk av en større vifte er og få ned støynivået uten tap av ytelse, det kan også gi en hyggelig ytelsesøkning.

Et vitktig kriterie for et godt fan-adapter er at det lar luften passere uten særlig motstand. Luften skal tross alt pressses sammen hele 2cm i diameter, og det er viktig at mottrykket ikke blir for høyt. Skulle mottrykket bli for høyt ville viften får et marginalt redusert turtall, men effekten vil bli langt lavere.

Ice-Hole er produsert i 15mm tykk acryl og har en god del finesser du ikke finner på andre fan-adapter'ere. Den har blandt annet innebygd en 3-trinns rheostat, og 3 lys didoer i rødt, blått og grønt. Det er også mulig og benytte seg av alle tre samtidig, og få den mest glorete fan-adapteren på markedet ;-)

Mini test

Når vi skulle teste Ice-Hole er det lagt vekt på 3ting; ytelse, brukervennelighet og utseende. Når det gjelder ytelse testet vi mot en god gammel funnel sammen med en Enermax 80mm, en vifte som er kjent for og fungere bra i mottrykk. Brukervenneligheten er vurdert etter hvor lett det for eksempel er og montere, bytte farger, justere viftehastighet. Utseende vil også spille inn på karakteren.

Ytelsen er testet på en middelmådig Cooler Master ribbe med en meget stillegående Papst 612F. Temperaturer er avlest etter 20min i SiSoft Burn-in-wizard. Testmaskinen består av følgende komponenter og befinner seg i et Chieftech DX01-SLD: Athlon XP 1700+, Asus A7V266-E, Radeon 8500, Enermax 431W.

Ice-Hole utklasserer både den orginale 60mm og den gamle funnelen, med respetive 1,4C og 3,6C. En helt klar forbedringen fra den orginale 60mm.

Også når det gjelder brukervennelighet er Ice-Hole på topp. Den er er enkel i bruk. Det er bare og vippe/juster små brytere som sitter nedfelt i Ice'Hole'n. Dette gjøres enkelt ved bruk av en liten flat skrutrekekr eller uhyre lange negler. Undertegnede ser ikke på alternativ 2 som et godt alternativ. Montering av Ice-Hole gikk også som en lek. Nødvendige ledninger og skruer er inkludert så innstallsjonen er like enkel som på en hver annen fan-adapter.

Ice-Hole har også et meget tiltalende utseende som vil live opp de fleste kjedelige kasser. Den ellers meget kjedelige ribben vi testet Ice-Holepå, ble ugjeknennelig.Takket være de forskjellige bryterene kan du velge de kombinasjonene du selv vil. Enten om du satser på en litt stilig neon blå kjølereller noe mer glorete. Its your choice.

Konklusjon

Alt i alt virker Ice-Hole som et meget bra produkt. God ytelse sammen med et meget tiltalende utseende ingen kan matche ser det ut som Feeling Pc har funnet "go' kombinasjonen". At den også er enkel i bruk er heller ikke noe og forakte.

 

Fordeler
Ulemper
+ God ytelse
+ Ser bra ut
+ Brukervennelig

- Pris

Overklokking.no gir Ice-Hole karakteren

-

 

Ice-Hole kan kjøpes hos 3dfxcool.no for kr. 379,-

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen