IBM lanserer ny server

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det var onsdag denne uken at Nvidia annonserte at IBM har valgt Nvidia nForce Professional media- og kommunikasjonsprosessorer for sin nye System x3105 server.

IBM System x3105 med Nvidia nForce Professional
IBM System x3105 med Nvidia nForce Professional
(Klikk for større bilde)

I følge IBM er serveren et godt valg for en mindre bedrift som går til innkjøp av sin første server for fil- og utskriftsbehandling eller småbedriftsapplikasjoner. x3105 kan også utvides etter behov, med for eksempel tape backup.

Den nye serveren støtter dobbelkjerne AMD Opteron-prosessorer (1000-serien) og enkelkjerne AMD Athlon 3500+. Opptil 8 GB DDR2-minne er tilgjengelig, samt to PCI Express-slotter og to vanlige PCI-slotter. Serveren har en strømforsyning på 310 W, støtter RAID-0 og -1, benytter IBM ServerGuide for administrasjon, og har selvsagt Gigabit Ethernet. Av lagringsmuligheter gir boksen plass for to SATA-disker.

Av operativsystemer har man som vanlig mange valgmulighter: Windows Small Business Server 2003, Windows Server 2003 Standard Edition/Enterprise Edition, Red Hat Enterprise Linux, SUSE Linux Enterprise Server, og Novell Netware.

(Kilder: www.ibm.com og pressemelding fra Nvidia)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen