Nå er det supersalg

Nå er det supersalg

Flere butikker gjør seg klar for Black Friday og shoppinghelg – her er det du trenger å vite.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Oppdatert 25.11.2011 kl 13.20

Svartefredags-, jule- og helgetilbud som kan sjekkes ut:

Usikker på netthandel?
Slik handler du best på nett

Black Friday: Made in USA

Nå feirer amerikanerne Thanksgiving, den årlige høsttakkefesten som opprinnelig stammer tilbake til da indianeren Squanto hjalp pilgrimene med maisavlingen i 1621.

I moderne tid går imidlertid Thanksgiving Holiday over fire dager, der familie og venner samles til et hyggelig lag med kalkunmiddag som den vanligste hovedretten. Det hele avrundes med handledagen Black Friday, eller "Svartefredag" på norsk.

Fredagen etter Thanksgiving Day har nemlig mange butikker supertilbud på alle slags varer, inklusive mobiltelefoner, PC-er, nettbrett, kameraer og tilbehør. Her kan du gjøre gode kjøp, både over dammen og her til lands.

Også i Norge

For Black Friday-tradisjonen har spredt seg til flere land i Europa, og det amerikanske fenomenet har blitt adoptert av flere butikker også her i Norge. I fjor hadde blant annet Apple, Komplett og Elkjøp tilbud på "den svarte fredagen".

Få og gi tips!

I morgen er det på nytt duket for Black Friday, og i den sammenheng ønsker vi hjelp av deg til å finne de beste tilbudene på nett. I forumtråden nedenfor kan du poste de beste kjøpene du kommer over – og få gode tips til å gjøre en god handel.

Det finnes også nettsider som hjelper deg å holde oversikt over beste kjøpene i USA, som for eksempel TheBlackFriday.com.

Legg også gjerne til tilsvarende nettsider i forumtråden.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen