I kveld kommer Mac App Store

I kveld norsk tid skal Apple presentere sin nye applikasjonsbutikk. Denne er laget etter den suksessrike modellen for iPhone, iPod og iPad. Det nye er selvfølgelig at det ikke lenger er små applikasjoner til små enheter det dreier seg om, det er fulle programpakker for Mac. Du vil bruke de samme passord som du i dag bruker på iTunes-kontoen din.

 

iWork
Det kommer ganske sikkert en rekke programmer i forbindelse med lanseringen i kveld, men dette vet vi ikke så mye om ennå. Det vi er ganske sikker på er at Apple vil benytte sjansen til å presentere 2011-versjonen av sin programpakke iWorks. Denne inneholder tekstbehandleren Pages, regnearket Numbers og presentasjonsprogrammet Keynote.

Last ned flere ganger
Opplegget er enkelt kjøp, betal og last ned. Enklere blir det ikke. En av de annonserte fordelene er at når du først har kjøpt en applikasjon så kan du laste den ned flere ganger. Spesielt praktisk hvis du skifter til en ny maskin eller opplever et fatalt maskinkrasj.

En annen fordel er at du vil få oppdateringer til alle programmer du har kjøpt helt automatisk etter samme oppdatering som Apples egen programvareoppdatering som ligger standard i alle Macer.

De som vil vite nøyaktig hva lanseringen innenbærer får følge med senere i dag. Vi kommer med en gjennomgang av systemet så snart det er lansert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen