I dag lanseres Mobisodes

Jamba, som brakte den (u)populære Crazy Frog, tilbyr nå en tjeneste de har valgt å kalle Mobisodes.

Mobisodes er mobiltilpassede episoder hentet fra noen av verdens mest populære TV-serier, som for eksempel Prison Break og 24.

Som et introduksjonstilbud koster det et engangsbeløp på 30 kroner for å laste ned så mange episoder du ønsker. Tilbudet skal gjelde i hele juli.

En liten test

Vi tok en rask titt på tjenesten. Først sendte vi en tekstmelding med "Simple2" til 2125. Etter 15 minutter fikk vi en wap-link tilsendt på SMS. På denne wap-siden ser vi følgende serier ; "Simple Life- Life Interns + Till death do us apart", "Prison Break", "Bones" og "24".

Vi klikket på "Bones". En tekst kommer opp "Tast inn ditt mobilnummer for å bestille dette coole produktet". For å finne ut nøyaktig hvor "coolt" det var, fullførte vi og mottok enda en link på sms.

Deretter åpnet vi bokmerket, og valgte "ja" for å lagre filen. "Kunne ikke laste ned Mobisodes- ". Da vet vi at det ikke fungerer på en N93i i alle fall.

Elendig informasjon

På wap.jamba.no står det ikke hva slags filformat videosnuttene kommer i, eller hva slags telefoner som støtter tjenesten. På www.jamba.no, står det ingen verdens ting annet enn nummeret du skal sende tekstmelding til.

De har kundeservice på telefon 80010437, og vi ringte for å høre om de hadde noen barnesykdommer på tjenesten sin.
Klokken 14.00 ringte vi, og får en energisk telefonsvarer ved navn "Lars" som sier "Beklager men selv våre kundekonsulenter trenger litt søvn for å kunne hjelpe deg. Vi er åpent mellom 09.00 og 18.00" Så legger "Lars" på røret.

Mye tyder på at denne tjenesten ikke kommer til å bli noen hit med det første.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen