I dag kommer iPad 3G

Nå er ventetiden over. For fra og med i dag vil de som har forhåndsbestilt maskinen få den tilsendt, ifølge Gizmodo.com.

Det nye nettbrettet fra Apple har blitt en stor suksess, og de første inntrykkene av produktet var positive. Dagen produktet nådde de amerikanske butikkhyllene ble det solgt hele 300 000 eksemplarer av nettbrettet. Men allikevel var det nok mange som ventet med å kjøpe pekeplaten – i påvente av modellen med innebygget 3G og GPS.

Den nye modellen får innebygd 3G- og GPS-mulighet, i tillegg til de samme spesifikasjonene som den allerede eksisterende iPad-en. Dermed blir dette produktet mer aktuelt for de som har behov for internettilgang via mobilnettverket eller trenger å navigere ved hjelp av GPS.

Se vår utpakkningsvideo av iPad.

Stivere pris
3G-modellen vil på lik linje med WiFi-modellen i størrelsene 16, 32 og 64 gigabyte. Ifølge nettsiden Computerworld.com vil prisen være 629 dollar for 16 gigabyte, 729 dollar for 32 og 829 dollar for 64 gigabyte.

Selv om Apple selv har måtte utsette lanseringen av nettbrettet i Europa, Ludomobil var tidlig ute med å tilby iPad-modellen med Wi-Fi. Dog var prisen var langt stivere enn på det amerikanske markedet. Ludomobil bekrefter ovenfor Teknofil.no at de også vil være tidlig på ballen for å få den nye modellen til Norge. Hvilken pris nettbutikken vil da for modellen er ennå uklart.

Her kan sjekke prisen på iPad i norske nettbutikker akkurat nå.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen