Denne måneden ble Samsung Galaxy S II tilgjengelig i hvit farge.

I dag får du bedre Samsung Galaxy S II

Flaggskipet får ny oppdatering.

Samsung har sluppet den nyeste oppdateringen til flaggskipet Samsung Galaxy S II, som oppgraderer den fra versjon 2.3.3 til versjon 2.3.4.

Et par småendringer

Den nye versjonen er hovedsaklig sluppet for å fikse litt småbugs og mangler, men har likevel et par nye ting å by på. Den største oppgraderingen er at du nå kan ha videosamtaler over Google Talk. Tidligere støttet applikasjonen kun lynmeldinger, men nå kan du ha videosamtaler fra mobilen din til andre Android-enheter med den nye 2.3.4-oppdateringen, eller til de som sitter foran en datamaskin med vanlig webkamera.

I tillegg blir Google Maps oppdatert, og har nå støtte for 3D-modus. Google Books får også en liten oppdatering.

Enkelt å oppdatere

Selve oppdateringen er svært enkel å gjennomføre. Gå inn på innstillinger, bla deg ned til «Om telefonen» og trykk på «programvareoppdatering». Her kan du søke etter den nyeste oppdateringen, og du bør få opp valget om å laste den ned. Oppdateringen har begynt å rulle ut i dag, og det kan ta en liten stund før du får mulighet til å laste den ned.

Vær imidlertid obs på at den nyeste oppdateringen ikke har fungert like greit for alle. På Samsungs egne Facebook-side er det flere brukere som klager over at mobilene deres har blitt tregere, og at kalender- og e-post-klientene deres har endret språk til engelsk. Dette gjelder ikke alle brukere, og flere skriver at de er fornøyde med oppdateringen og opplever mobilen som mer strømsnill enn før.

Les også: Dette kan være Samsung Galaxy S III

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen