I dag blir Ipod-en din utdatert

Det har lenge gått rykter om at Apple planlegger storlansering i dag. Dette er hva vi forventer oss.

Ny Ipod Nano
Det har gått flere rykter om hva Apple skal presentere i kveld, og det har vært mange spekulasjoner. Det kommer neppe noen ny Iphone Nano, men det er ganske sikkert at selskapet vil presentere en helt ny Ipod Nano. Det har allerede lekket ut bilder av den nye modellen og ifølge disse vil Apple tilbake til det gamle designet med en avlang versjon av den lille spilleren.

Det er derimot ingen rykter om at Apples andre MP3-spillere vil komme i nye versjoner. Derimot sies det at Ipod Touch vil få en ytre overhaling. Hva dette innebærer er usikkert, men i verste fall betyr det at din nyinnkjøpte Ipod Touch vil være utdatert som motedings. 


Slik ser den nye Ipod Nano ut ifølge ryktene.

Prisfall
Den beste nyheten er kanskje at Apple planlegger et prisfall på sine Ipod-produkter. Årsaken er at mange velger heller å kjøpe mobilen Iphone enn en Ipod touch. For å ikke utkonkurrere seg selv vil Apple derfor sette ned prisen på Ipod for å gjøre spilleren mer attraktiv. Hvor stort prisfall det er snakk om er derimot usikkert.

Ny Itunes
Det forventes også at Apple vil presentere en flunkende ny utgave av mediespilleren og nettbutikken Itunes. Flere har allerede sett at Apple har annonsert for Itunes 8.0 ved "uhell". Trolig vil denne spilleren være en kraftig oppdatering fra tidligere versjoner. Det ryktes at Apple vil lansere både nedlastning av HD-film og funksjoner som setter sammen passende musikk for deg, en såkalt "Genious"-funksjon.


I beste fall vil Apple åpne for filmnedlastning i Itunes utenfor USA.

Det blir spennende å se hva Apple vil presentere i denne oppdateringen, og selv håper vi oppdateringen vil åpne for filmnedlastning også utenfor USA. Akkurat det er kanskje å være vel optimistisk.

Oppdatering av Iphone
Ryktene sier også at Apple vil komme med en oppgradering til Iphone, 2.1. Hva denne oppdateringen vil inneholde er høyst usikkert, men en funksjon for kopiering og liming av tekst er noe som står høyt på ønskelisten. Det forventes også at oppdateringen vil gi en bedre GPS-funksjon på mobilen og inneholde noen sikkerhetsoppdateringer.

Samtidig påstår Apple selv at denne oppdateringen vil ha en rekke ukjente funksjoner, så det blir meget spennende å se hva Apple vil presentere her.


Drømmen om en Iphone Nano vil neppe bli oppfylt.

Ny Mac?
Apple selv har sagt at arrangementet i kveld, kalt "Let's Rock" et navn som tydelig viser at musikk vil stå i fokus, blir en storstilt affære. Det er lite trolig at Apple ville sagt det om alle nyhetene allerede lå ute på nett. Med andre ord har Apple tydeligvis en nyhet eller to som ikke har kommet ut i media. Hvis ikke vil nok mange bli skuffet. Hva dette kan være er derimot helt ukjent, men det skal ikke overraske om Apple presenterer en ny utgave av sine Mac-maskiner. Sett i forhold til sist Apple lanserte nye maskiner skulle det være tiden for en slik storlansering nå.

Hva Apple virkelig kommer med får vi ikke vite før klokken 19:00 i kveld norsk tid når Apple starter sitt arrangement i San Fransisco. Teknofil vil da følge lanseringen og holde deg oppdatert.

Kilder:
Appleinsider.com
Gizmodo.com
Cnet.com
Arstechnica.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen