I Windows 10 koster Kabal 12 kroner i måneden
Teknofil
(Bilde: Microsoft)

I Windows 10 koster Kabal 12 kroner i måneden

Betaler du ikke vil annonsene rulle over skjermen mens du spiller.

Én av de 7 tingene du mister når du oppgraderer til Windows 10 er det forhåndsinstallerte spillet Kabal, som har vært et favorittspill hos mange i flere år. Heldigvis går det an å laste ned den offisielle Kabal-pakken Microsoft Solitaire Collection fra Windows' applikasjonsbutikk, slik at du kan fortsette å spille kortspillet ditt. 

Spillet er imidlertid ikke helt som før. I motsetning til tidligere utgaver av Kabal har Microsoft nå lagt inn et annonsefelt i den nye versjonen. Her vil det rulle reklamer mens du spiller, som Microsoft tjener penger på, skriver Time.

Du kan bli kvitt annonsene, men det krever et abonnement.

Du har to valg: Enten betale 1,49 dollar i måneden (rundt 12 kroner), eller kjøpe et årsabonnement for 9,99 dollar (82 kroner). Dette vil fjerne annonsene, og samtidig gi deg en liten sum med virtuell valuta som kan brukes i spillet. Ikke helt ulikt mobilspill som Candy Crush Saga og Clash of Clans, altså. 

I bunn og grunn må du altså måtte betale penger for å få det samme Kabal-spillet som har fulgt med operativsystemet siden 1990. Til gjengjeld følger det med flere varianter av kabalspillet i Microsofts kolleksjon, men samtlige vil ha annonser. 

Selv om du mister noen småting, er det verdt å oppgradere: 
Alt du mister i Windows 10 kan erstattes med noe bedre »

(Kilde: Time)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen