I morgen kan du kjøpe deg norsk Xbox One
(Bilde: Audun Rodem/Gamer.no)

I morgen kan du kjøpe deg norsk Xbox One

Microsoft lanserer omsider spillkonsollen i Norge.

I morgen lanserer Microsoft sin nyeste spillkonsoll Xbox One i Norge. Med andre ord er ventetiden over for de som har ventet tålmodig på at den norsk modellen skulle finne veien til butikkhyllene. 

Xbox One har nemlig allerede vært tilgjengelig i andre deler av verden, og Microsoft skal med denne nye konsollen prøve seg på mer enn bare å friste den aktive spilleren. 

Skal bli stuens midtpunkt

Microsofts nyeste medlem av Xbox-familien har fått en rekke nye funksjoner. Blant annet skal Kinect-modulen ha gjennomgått flere forandringer slik at den er bedre til å fange opp både bevegelse og stemme. 

Samtidig skal du nå kunne koble konsollen mot TV-dekoderen din, slik at Xboxen kan ta over styringen av kanalene du bruker når du ser TV. 

Xbox One leveres med 500 GB lagringskapasitet, og har dessuten fått et helt nytt utseende. 

Klar for salg i morgen

I morgen, fredag 5. september er det altså mulig å kjøpe et norsk eksemplar i butikkene, og konsollen kommer i to ulike salgspakker: 

Den ene muligheten er å kjøpe konsollen uten Kinect-enheten. Et raskt søk i vår prissøketjeneste Prisguide viser at Expert er billigst i øyeblikket, der du får konsollen for rett under 3000 kroner. Selv om Kinecten ikke er med, får du én håndkontroller.

Alternativ nummer to er å gå for konsollen sammen med Kinect-enheten. Den koster deg omlag 600 kroner i tillegg til konsollen, altså må du ut med minst 3600 for å få begge deler. Også her følger det med  en håndkontroller.

Vi jobber med en test av den nye konsollen, og kommer tilbake med resultat og video i morgen.

Er du heller interessert i Sonys nye PlayStation 4?
Så mye raskere blir konsollen med en SSD »

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen