Test I’m Ready

I?m Ready

Angelo Kelly er et tidligere medlem av The Kelly Family. Han har forhåpentligvis fortsatt de familiære båndene intakte, men musikalsk sett er han nå alene med sitt soloalbum. Det er ikke særlig mye tvil om at Angelo Kelly er inspirert av amerikansk country-rock, både musikalsk og tekstmessig. Det kan man også si om resten av familien, men Angelo har lagt seg på en litt røffere stil. Tekstene handler mest om hans kjærlighet til hans familie og har ofte et kristent budskap, men sangen ”If You Gotta Do” handler om musikkanmeldere som ikke forstår det å lage musikk.

Se større versjon og flere bilder
Unge herr Kelly er glad i gitaren sin, men skaper ikke glød.

Ikke særlig nyskapende

Musikalsk sett er ikke ”I’m ready” revolusjonerende, for det meste er det gitardrevet country- og blues-inspirert rock, eller rockebalader, men den tidligere nevnte ”If You Gotta Do” skiller seg ut igjen, som et halvhjertet forsøk på en R’n’B låt á la Stevie Wonder, men uten Stevie Wonders intensitet og lekenhet. Denne låten kunne blitt virkelig bra og fengende med litt mer følelse og lekenhet blant musikerne.

Mangelen på intensitet er dessverre det som gjør at albumet blir kjedelig, det er mange helt ok låter som sikkert kunne bli mye bedre bare ved å øke intensiteten og spillegleden blant musikerne. Det største hinderet i så måte er nok Angelo Kellys stemme. Han høres ut som en mannlig versjon av Cher, med en heshet som ikke gir de helt store prestasjonene. Det beste eksemplet på dette er refrenget på ”Finally One”, hvor det er merkbart at han presser stemmen sin for å treffe de lyse tonene uten å gå over i fistel. Enkelte ganger kommer vokalen ikke gjennom i det hele tatt, og helheten blir rett og slett grøtete.

Dårlig produksjon

Produksjonen er heller ikke av det mest eksperimentelle slaget, her går det mye i gitar, bass, piano og trommer, med enkelte innslag av saksofon. Trommene har en lei tendens til å bli for tydelige og dominerende i lydbildet, og gitarriffene er ikke av de mest kompliserte, men noen er ganske fengende.

Singelen ”Finally One” har en spesielt irriterende og dominerende skarptromme, og pianoet og gitaren veksler på å spille det samme, relativt enkle riffet. Det er mye som kunne blitt gjort bedre for å løfte dette albumet, for det er faktisk litt potensiale i låtmaterialet. Gi mannen kraftigere stemme og selvtilliten til å bruke den, så er mye gjort!

Konklusjon

”I’m Ready” lyver allerede i tittelen, for denne platen er dessverre ikke helt klar for å bli sluppet til publikum. Ei helle er Angelo Kelly klar for å bli soloartist og det å måtte stå som ansvarlig for et helt album. Litt mer arbeid i arrangementene og instrumenteringen på dette albumet hadde ikke vært dumt, og Angelo Kelly kunne med fordel ha gitt mer av seg selv og sunget litt kraftigere og med mer følelse under innspillingen. Her er det en god del som kunne blitt bra, men det hele mangler glød.

Angelo Kelly I'm Ready

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen