(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Se – vi styrer gressklipper-roboten med iPad-en

Robomow 622 tok plenklippen i sommer.

Enkle roboter gjør stadig mer av arbeidet for oss. Innendørs har både helautomatiske støvsugere og gulvvaskere fått hjulfeste. Det finnes også roboter som kan vaske vinduer, gjøre rent i grillen og tømme takrenna for skrot, for å nevne noe. I vår ble vi spurt om vi hadde lyst til å prøvekjøre en robotgressklipper. Da vi også fikk vite at den hadde sin egen app og kunne fjernstyres fra mobil eller nettbrett var svaret naturligvis ja.

Hva nabolagets firbente måtte mene om den digre grønne og selvgående dingsen som plutselig hadde invadert territoriet var dessuten høyst usikkert.

Stor nok til en liten golfbane

Vår store Robomow har to kniver under. Mindre modeller kan være utstyrt med én kniv.
Vår store Robomow har to kniver under. Mindre modeller kan være utstyrt med én kniv.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Robomow 622 heter vidunderet, og den er en av tre-fire forskjellige serier robotgressklippere som selges i landet. Den er også stor nok til å holde orden på en litt kompakt golfbane. Med litt terreng og usikker faktisk størrelse på hagen den skulle få gresse i, ble det til at vi like godt ba om en av de største modellene i Robomows utvalg. Vi kunne jo ikke risikere at den ble sittende fast overalt, eller gikk tom for strøm midtveis i jobben!

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (4)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen