Lar deg se 75 000 musikkvideoer i HD
Teknofil
(Bilde: WiMP)

Lar deg se 75 000 musikkvideoer i HD

WiMP har kommet i splitter ny utgave til iOS.

Den norske musikkstreamingstjenesten WiMP skriver i en pressemelding at de i dag lanserer en helt ny versjon av sin app til iPhone og iPad. Det innebærer først og fremst at appen har fått et ryddigere og penere design, men WiMP har også lansert et par nye funksjoner.

Musikkvideoer i HD-kvalitet er en av dem. Hvis du trykker deg inn på artistens profil, vil du heretter finne en fane for musikkvideoer. Foreløpig gir WiMP deg tilgang til over 75 000 videoer totalt.

Oversikt over spillelister

En annen praktisk funksjon er spillelistekategoriene. Her kan du kjapt velge for eksempel Party, Trening, Romantikk, Fokus eller Middag, og få frem gode forslag som er satt sammen av WiMP-redaksjonen. Det er totalt 12 kategorier.

Under Eventer får du for øyeblikket opp låter fra artister som gjester årets Øyafestivalen, Notodden Blues Festival eller Hagefestivalen.

Nytt design

Ellers ser appen ganske annerledes ut enn det den gjorde før oppdateringen. En knapp øverst i venstre hjørne, skjuler en meny som er langt mer oversiktlig enn tidligere. Nå finner du raskt frem til din personlige profil, nyheter, spillelister, offlineinnhold og audiosøk (á la Shazam og Soundhound).

Videre skal du ifølge pressemeldingen nå finne utvidet låtinformasjon, som hvem som har skrevet teksten, hvem som har produsert låten, og navnet på musikerne som har vært med på innspillingen.

Last ned: iOS

Pris: 99 kr/mnd. for Premium / 199 kr/mnd. for HiFi

Den norske musikktjenesten fornyes:
Endelig tapsfri WiMP til PC »

(Kilde: pressemelding)

 

 

 

(Bilde: skjermbilde)
(Bilde: skjermbilde)
(Bilde: skjermbilde)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen