Hyundai Q17S oppgraderes

Den nye Hyundai Q17S

Den første versjonen av Hyundai Q17S var en sikker vinner hos spillerne i fjor høst. Den var mye omtalt her på forumet før vi fikk testet den, og da denne endelig kom bekreftet den det meste brukerne allerede hadde sagt. Nå har det gått et godt halvår og mye har forandret seg. En responstid på 20 ms er ikke lenger å regne for rask da skjermer med 16 og 12 ms sakte men sikker begynner å ta over markedet.

Innsynsvinkelen til skjermen er forbedret vertikalt. Den gamle versjonen fikk litt dårlig omtale da man ikke kunne løfte eller senke hodet mye før bildekvaliteten sank betraktelig. Dette er forbedret fra 125 til 135 grader – en liten økning som har ganske stor praktisk betydning. Både lysstyrke og kontrast er forbedret fra henholdsvis 260 cd/m2 til 300 cd/m2 og 450:1 til 500:1. Den har også blitt TCO03-sertifisert (TCO99 for sort versjon).

For de som bærer mye rundt på skjermen fra LAN til LAN kommer det enda en gladnyhet, vekten er betraktelig redusert. Den gamle versjonen hadde en oppgitt vekt på 4,8 kg mens den nye har slanket av seg en hel kilo og ender på 3,8 kg. Den har også krympet litt, og tatt av ca to cm i høyde og bredde samt fem mm i dybden.

Ellers skal skjermen være prikk lik, med både analog og digital tilkobling, høyttalere og mulighet for veggmontering etter VESA-standarden. Se for øvrig flere spesifikasjoer på Hyundai sine hjemmesider.

Testgjengen har klart å få tak i et eksemplar av den nye modellen, og skal sette igang med nøye undersøkelser av denne for å se om den kan stjele tilbake plassen den en gang hadde i spillernes hjerter.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen