Hybrid SLI lanseres

Konseptet bak Hybrid SLI muliggjør at integrerte grafikkløsninger på hovedkortet kan samarbeide med et standard skjermkort. Med Hybrid SLI introduserer Nvidia to nye teknologier, nemlig GeForce Boost og HybridPower.

HybridPower innebærer at maskinen kan bytte fra en enkel grafikkprosessor eller flere grafikkprosessorer i et SLI-oppsett til bare å bruke den interne grafikkløsningen på hovedkortet. Den integrerte løsningen er som hovedregel vesentlig mer effektgjerrig enn det man kan si om et SLI-oppsett. Dermed blir effektforbruket kraftig redusert under vanlig skrivebordsbruk. Vil man spille sjaltes de tradisjonelle grafikkortene inn igjen.

Trenger man derimot litt ekstra krefter så er det GeForce Boost som gjelder. Denne teknologien slår ikke uventet sammen alt som finnes av grafikkrefter i datamaskinen. Den integrerte løsningen jobber altså sammen med det man måtte ha av grafikkort ellers i maskinen.

Hybrid SLI er aktuelt for skjermkort, hovedkort og bærbare enheter. Når det gjelder hovedkort er det både for Intel- og AMD-baserte systemer. Brikkesettene nForce 780a, nForce 750a og nForce 730a skal alle støtte Hybrid SLI. Hybrid SLI for Intel-baserte bærbare er ventet i andre kvartal 2008.

(Kilde: Nvidia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen