HWB.no får ny redaktør

Fra den spede begynnelse i fjor sommer har HWB.no vokst jevnt og trutt. I begynnelsen var det lite aktivitet, noe som også hadde med oppstartstidspunkt og sommerferien å gjøre. Etterhvert har flere bidragsytere kommet til, som har levert innhold av høy kvalitet. Dette har ført til økning i lesertall fra måned til måned, og økt aktivitet også i HWB.nos forum.

I anledning intern omstrukturering i Hardware-nettverket avslutter Stefan H. Erixon herved sitt arbeid som redaktør for HWB.no. Læringskurven har til tider vært vel bratt for en med minimal teknisk bakgrunn, men det har like fullt vært en interessant erfaring.

Det har også vært mange hyggelige samtaler via diverse medier med kunnskapsrike og entusiastiske bidragsytere! I så måte er det med et visst vemod Stefan slutter som redaktør.

Det er likevel med et smil han overlater redaktør-stolen til Knut Paulsen, som vil sørge for videre drift og utvikling av HWB.no - til glede for eksisterende og nye brukere. Knut er fast ansatt i Hardware-nettverket, og har bidratt mye på Hardware.no. Der har han blant annet ansvar for alt som har med bærbare PC-er og nettverksutstyr å gjøre.

Knut Paulsen har teknisk bakgrunn fra Høyskolen i Sør Trøndelag, han har i tillegg jobbet i hardware-nettverket i mer enn fire år. Han ønsker å fortsette det arbeidet som har blitt lagt til grunn for HWB.no. Han vil til å begynne jobbe med få inn flere artikler om sikkerhet og nettverk. Om det er noen som føler at de har noe å bidra med eller har forslag til hvordan vi kan forbedre sidene må man ikke nøle med å sende en epost til bidrag@hwb.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen