HW-LAN: Dag 2 over

Gårsdagens lydnivå har gitt sin effekt. De aller fleste skjermene er nå mørke som arvesynden, mens en og annen ivrig sjel løper rundt i sin egen lille virtuelle verden.

Torsdagen ble kanskje en litt slapp dag. Det var ikke så alt for mye som skjedde, men da fikk man mer tid til det man selv ville. Noen ropte etter Arne, mens andre spilte Boten Anna og Rosa Helikopter på full guffe. Resten ble bare irriterte på de førstnevnte - akkurat slik det skal være.

Det som samlet deltagerne var når dørene på hver side av hallen ble åpnet på vidt gap, for å lufte. Temperaturen i hallen hadde akkurat kommet til et levelig nivå, og så skal man lufte ut all den deilige luften. Applausen stod i taket da dørene gikk igjen.

Utover ettermiddagen fikk også deltagerne i NM i overklokking lekt seg litt. Sturla "Stoolman" Haukebø ordnet litt tørris og noe hardware, og så kunne gutta fritt utfolde seg.

Ut på kvelden ble det lyd fra scenen. Alle trodde at det skulle være en konsert, men vi undret oss litt over lengden. Det hele var over på svært kort tid, ikke var det spesielt lekkert heller. Det viste seg at det bare var lydsjekken. Mind leverte mye lyd, kanskje litt for mye. Etter to timer med hardkjør på trommehinnene var det enighet om at det var deilig med litt ro.

Etter at Mind hadde avsluttet sin konsert ble den offisielle radiokanalen RadioSone presentert på scenen. De holdt en konkurranse hvor den tiende som sendte inn det fulle navnet på "Fubar" (Espen Thomassen) fikk en t-skjorte + en premie.

Deretter arrangerte Gamer.no en liten Guitar Hero-seanse. Først spilte de to gitaristene fra Mind og Swiftside mot hverandre (Swiftside vant). Deretter plukket vi ut seks deltakere blant 30-40 svært interesserte. To og to spilte mot hverandre, og de tre beste fikk premier (mus, webcam og t-skjorter) levert av MPX. Stor oppslutning rundt dette, og Gamer.no har planer om flere Guitar Hero-konkurranser senere i uka.


Alternativ tekst mangler
Noen sover på plassen...

Alternativ tekst mangler
... mens de fleste sover på egne områder

Alternativ tekst mangler
Jørgen "Enden" Fundingsrud og Ole Marius "Alton" Alton gjør litt ærlig arbeid

Alternativ tekst mangler
"Du må bare ta bilde av oss også!

Alternativ tekst mangler
En sliten Claes på vei for litt søvn

Alternativ tekst mangler
Et nytt byggverk har kommet på plass i løpet av natten

Alternativ tekst mangler
NK Espen og Stefan fra Hardware Online sjekker ut et par servere

Alternativ tekst mangler
Hangar 4 i morgentimene

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen