Hvorfor måtte velge?

Kamskjellstelefoner er gammelt nytt. Og telefoner med fullt tastatur har du sikkert også sett før. Men har du sett en kamskjellstelefon med fullt tastatur? Samsung lanserer nå den nye modellen SPH-H1000 for skriveglade mennesker, med sans for det sammenklappbare.

Dette er ikke en telefon du kan bruke her til lands. Tvert i mot har koreanerne nok en gang vist frem en modell de beholder for seg selv. Som P-en i SPH tilsier, er nemlig dette en telefon laget for det koreanske CDMA-nettet.

Tastaturet til H1000 er av slaget du bruker tomlene på. Hele utvalget av bokstaver fra A til Z er på plass, slik at du kan slippe unna med ett trykk per bokstav. I tillegg har telefonen en flerveis piletast og diverse funksjonsknapper.

Telefonen er laget for å se TV på. Den tar inn satelitt-TV over DMB, og spiller det av på den 2,2 tommer store skjermen i 240 x 320 pikslers oppløsning. Telefonen har også en egen TV-utgang, som lar deg vise bilder og videoklipp på et vanlig TV-apparat.

Dette er en av flere nye modeller fra Samsung med WiBro. Dette er nok en særkoreansk standard, for mobil Wi-Fi. Nettet lover hastigheter opp mot 30 Mbit/s over en radius på 1-5 km fra hver basestasjon. Det gjør det mulig å bruke H1000 som en IP-telefon, og dermed omgå hele mobilnettet. Det er for øvrig lite som tyder på at WiBro-standarden vil slå an på internasjonal basis - her er det Wimax som har hatt størst appell.

På Aving.net finner du flere bilder av Samsung SPH-H1000.

(Kilde: Aving.net, Mobilemag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen