Hvordan er lyden i din Touch HD?

Hvordan er lyden i din Touch HD?

Da vi testet HTCs nye flaggskip Touch HD bemerket vi blant annet at vi syns lyden i MP3-spilleren var dårlig. I ettertid har det kommet mange tilbakemeldinger på akkurat dette. Noen er enige, mens andre mener lyden er god.

Lydkvalitet er selvsagt en noe subjektiv sak, og hva som oppfattes som god og dårlig lyd vil alltid oppfattes forskjellig hos den som lytter. Vårt testeksemplar av telefonen har en tidlig versjon av programvaren som styrer telefonen (ROM), og vi påpekte i testen at dette kunne være en årsak til at lydkvaliteten hørtes dårlig ut.

Hva mener du?

Vi har foreløpig ikke fått testet ut lyden i telefonen med nyeste ROM-versjon, men dette er noe vi prioriterer å få gjort. I mellomtiden ønsker vi å høre fra deg som er HTC Touch HD-bruker.

Er lyden god eller dårlig? Legg igjen din tilbakemelding i forumtråden under artikkelen.

Det finnes for øvrig også en tråd i forumet som tar for seg de negative punktene i vår test. Her kan du diskutere Amobils synspunkter på kameraet, mangelen på en skikkelig videoavspiller, prisen og at vi mener at HTC bør få på plass egne tilbud på tjenestesiden.

PS: Husk at det også er mulig å lage din egen test i lesertest-delen av forumet. Om du har telefonen og er brennende enig eller uenig med Amobil, er dette et bra sted å presentere sin egen test.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen