Hvordan se bra ut på bilder
(Bilde: Shutterstock/Kekyalyaynen)

Hvordan se bra ut på bilder

Portrettfotograf deler et enkelt supertips.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den New York-baserte portrettfotografen Peter Hurley har tidligere delt sine fototips med oss andre. I videoen «It’s all about the jaw» som ble sluppet tidlig i 2012, viste han hvordan modellen ble mye mer fotogen, bare ved å fremheve linjen langs kjeven.

Squinching?

Nå er Hurley på banen igjen med et nytt tips som han mener er enda bedre enn linjen langs kjeven. Dette viser han i videoen «It’s all about the squinch». Vi skjønner hva «jaw» betyr, men hva i all verden er «squinch»?

Selv om ordet finnes i ordlista, så har Hurley selv funnet på å bruke det i denne sammenhengen, og det finnes ingen god direkte oversettelse til norsk. Det handler om å nesten myse, men ikke så mye at øyet forsvinner.

Les også Guide: Slik tar du gode portrettbilder

Selvtillit og trygghet

Forskjellen mellom mysing og «squinching» er altså svært subtil, men det gjør virkelig en forskjell på bildene. Sjekk ut videoen under for å se hele leksjonen, og få en masse før- og etterbilder når modellene squincher. Deretter er det bare å prøve selv!

Resultatet er at modellen utstråler mer trygghet, og ser ut til å ha mer selvtillit, i sterk motsetning til å stirre vidøyd inn i kameraet.

 

(Kilde: petapixel.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen