Hvor mister du fjernkontrollen?

Hvor mister du fjernkontrollen?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De fleste kan antagelig kjenne seg igjen i det å lete febrilsk etter fjernkontrollen til TV-en når du trenger den mest. Nå er det gjennomført en omfattende undersøkelse som avslører de vanligste stedene å miste den, og en del av funnene er muligens noe overraskende.

Det er Logitech som står bak spørreundersøkelsen, som ble gjennomført i flere land for å avdekke folks fjernkontrollvaner. Nesten halvparten av de som svarte hadde fire eller flere fjernkontroller i stua, og disse spres tydeligvis rundt på de underligste steder.

Ikke helt uventet er det sitteplassen som er det mest utbredte åstedet for fjernkontrollforsvinninger, og hele 49 prosent svarte at sofaen var der kontrollene forsvant oftest.

Av de mer uvanlige stedene folk fant igjen fjernkontrollene sine, svarte 8 prosent baderommet, og en like stor andel oppgav kommodeskuffen. Enda mer fascinerende er de fire prosentene som la igjen fjernkontrollene i kjøleskapet eller fryseren, noe som sannsynligvis ikke er helt heldig for elektronikken.

I tillegg pleide to prosent å ta den med seg ut av huset eller inn i bilen.

Hvor pleier du å miste fjernkontrollen? Diskutér gjerne i forumet.

(Kilde: ZDNet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen