Hvor mange på én mobil?

Den svenske spillutvikleren Jadestone har annonsert at de skal forsøke å sette verdensrekord i mobilspill under spillmessen E2 i Los Angeles. For å skape blest rundt sitt eget spill, Kodo, skal Jadestone sette rekord i antall spillere på én mobiltelefon.

Spillet, som vant pris for beste uavhengige spill under den svenske avisen Expressens spillprisutdeling, skal gjøre det mulig for inntil 26 spillere å spille på en enkelt telefon samtidig. Telefoner flest har til nå bare støttet opp til åtte. Under forsøket skal mobiltelefonen gå på rundgang.

Det faktiske antallet spillere som skal delta i rekordforsøket er fortsatt ikke klart. Tommy Palm, utvikleren bak Kodo, sier til Game Industry News at de har intensjoner om å skvise åtte spillere sammen på en Nokia 6280. – Men vi får se. Det kan være mulig å slippe til enda flere folk, sier Palm.

Om du tilfeldigvis befinner deg i Los Angeles 10. mai, kan du få med deg rekordforsøket i Nordic Pavilion, West hall 2352. Alle interesserte er invitert til å delta i forsøket.

(Kilder: gameindustrynews.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen