Hvor i Norge får du kjappest nett?
Teknofil

Hvor i Norge får du kjappest nett?

Teknofils bredbåndsspeedometer har blitt en populær tjeneste blant våre brukere, og vi har en stadig strøm av målninger av bredbåndshastigheter rundt om i Norges land. Tjenesten viser også hvor i landet du får raskest nett.

Får du nettlinjen du betaler for? Test selv her.

Sjekk bredbånd i din kommune
Tjenesten har en stund hatt muligheten for at du kan legge inn ditt postnummer når du måler din hastighet. På denne måten kan du kjapt og enkelt se hvilken teleleverandør som leverer kjappest bredbånd i din kommune. Du kan også se gjennom dine tidligere måleresultater for å se om farten har forandret seg og du kan også se hva andre mener om samme bredbåndsleverandør og si din egen mening. Men du kan også se hvor i Norge du bør bo for å få kjappest bredbånd.


Via statistikken i speedometeret kan du nemlig gå inn i resultatlistene og se gjennomsnittshastigheter i alle Norges fylker. Og variasjonen er stor skal vi tro resultatene fra gjennomførte speedometertester.

Det er stor variasjon i gjennomsnittsfarten hos de norske fylkene. Oslo har jevnt over ligget rimelig høyt, mens Hedmark på sin side ligger et stykke nede.

Mange forskjellige abonnementer
Det er neppe kun tilgangen på raske bredbåndstilkoblinger som medfører variasjon i gjennomsnittene mellom de norske fylkene. Trolig handler dette også om at det er fler i Oslo enn i Hedmark som velger dyre abonnementer med høy hastighet. Selvfølgelig avhenger dette også av hvem i Finmark og hvem i Oslo som tester sin nettlinje via vårt speedometer.

Her kan du selv teste hastigheten på ditt bredbånd.

Her kan du selv se hele fylkesoversikten.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen