Hvor rask er nettlinjen din?
Teknofil

Hvor rask er nettlinjen din?

Vårt speedometer har blitt enda bedre og mer nøyaktig. Test din egen linje nå.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Teknofils Speedometer er en svært nyttig tjeneste for deg som lurer på hva slags hastigheter du faktisk får på din bredbåndslinje. Nå har tjenesten blitt enda mer nøyaktig.

Her kan du teste din nettlinje med ny måler.


Fått inn mye data
Etter hvert har det vært mange innom Teknofils Speedometer. Ut fra informasjonen de som har testet har lagt igjen kan vi finne informasjon som at Oslo for tiden er det fylket som i snitt har størst hastighet i sine bredbånd og at Uninett er den leverandøren som har kjappest nettlinjer i Bergen.


Samtidig har det kommet inn noen klager på speedometerets målinger. Personer som har linjer på over 10.000Kbps har opplevd at hastighetstesten har gitt betydelig lavere resultat enn hva linjene deres skulle tilsi. Disse klagene har vi nå hørt og gjort noe med.

Ny versjon av Speedometeret
Vi har derfor for en stund siden lansert en ny versjon av vårt speedometer basert på Java. Denne funksjonen er foreløpig i beta og testes fortsatt. Men ved å benytte denne får også de med høye hastigheter god nytte av speedometeret.


Som ved den vanlige testen er det fullt mulig å legge igjen ditt postnummer slik at din målning legger seg til i kommune og fylkesoversikten. Det er også selvfølgelig fortsatt mulig å legge igjen din mening om de forskjellige teleleverandørene, dette enten det er ros eller ris.

Her kan du teste din egen nettlinje.

Hert kan du teste med gammel løsning.

Vi tar gjerne imot kommentarer på den nye java-testen. Om dere opplever problemer med denne så ikke nøl med å gi tilbakemelding.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen