Det er ikke alltid du kan la PC-en din stå i laderen. Hvilken klarer seg lengst uten å få den livsnødvendige dosen med energi, og hvilket selskap er mest konservativt når de oppgir batteritiden? (Bilde: Shutterstock/ Mihai Simonia)

Se hvor stor forskjellen er mellom Apple og Lenovo

Betyr åtte timer batteritid det samme for både Apple, Samsung og Lenovo?

Om du skal ha en ny bærbar PC er det mye å tenke på. Ytelse, formfaktor, batteritid, interaksjon og pris er bare noen av faktorene. For den jevne PC-bruker har ytelsen i dag likevel blitt så god at få opplever en ny maskin som direkte treg, og de fleste PC-er starter opp på sekunder.

Fint for Ola Normann, men krise for PC-produsentene som er avhengige av stadig vekst for å overleve konkurransen i markedet og innovere. De vil jo mer enn gjerne selge deg en splitter ny maskin når det gamle dråget ditt blir for treg. 

Men hva gjør de når så ikke skjer?

De fokuserer selvsagt på bedre batteritid. Dette er noe forbrukere har ropt etter i lang tid, og etter at Intel slapp sin Haswell-prosessor i 2013 har det meste handlet om hvor lenge du kan bruke den bærbare maskinen din som nettopp det, uten å være avhengig av en veggkontakt for å få noe nytte ut av den.

Er det Apple eller Samsung som er best eller verst i klassen når det kommer til å skryte på seg batteritid? Se resultatet nederst i saken!

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (14)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen