Hvilken nettleser er best?
Teknofil

Hvilken nettleser er best?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Vi i Teknofil har begynt å få noe statistikk over hvilke nettlesere vår brukere benytter. Statistikken tyder på at dere er lojale mot nettleseren.

Hvilken nettleser er best? Ta diskusjonen her.

Statistikk for nerder
Teknofil har samlet inn statistikk over hvilke nettlesere våre lesere benyttet seg av i månedene oktober og september. På tross av bredt utvalg blant mulige nettlesere kan det virke som om få er villige til å bytte ut sin trofaste følgesvenn på nett.

Statistikken viser nemlig nærmest tilsvarende tall for de to månedene. I september var det for eksempel 44.2 prosent som benyttet seg av Internet Explorer 7. I sank dette tallet minimalt til 44.1 prosent. Internet Explorer 7 var samtidig den nettleseren flest benyttet seg av. På andre plass kommer Firefox 3 som ble benyttet av 22.8 prosent av våre besøkende i september. I oktober økte dette tallet marginalt til 24 prosent. De kan ha tjent noe på at gamle brukere av Firefox har oppgradert fra utgave 2 til 3. Antallet som brukte Firefox 2 sank nemlig 0.3 prosent, men fortsatt er det 3 prosent som benytter seg av Firefox 2.


Den største svingningen mellom de to månedene finner vi hos brukere av Opera 9. Bruken av denne nettleseren falt fra 6.8 til 3.3 fra september til oktober. Dette tjente kanskje Safari på for bruken av Safari 3 økte fra 3.3 til 4.1.

Ellers er det interessant å se at Googles nettleser Chrome holder seg stabilt på rundt 1.4 prosent.

Hvilken nettleser er best?
Så kommer jo helt klart det store spørsmålet. Hvilken nettleser bør egentlig folk benytte? For å besvare spørsmålet kan du gå inn i vårt forum og stemme på det du mener er den beste nettleseren.

Avstemningen og diskusjonen finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen