Hvilken mobil bør du kjøpe?

Hvilken mobil bør du kjøpe?

"Hvilken mobil bør jeg kjøpe meg?" er et spørsmål vi som jobber i Amobil ofte får av lesere, venner og kjente. Akkurat dette er faktisk et veldig vanskelig spørsmål å svare på, siden alle har forskjellige behov når vi skal handle mobiltelefon.

For noen er det viktigere med en stor skjerm enn god batterilevetid, mens andre er fullstendig avhengig av at telefonen er perfekt til SMS. Skal du ha deg ny mobiltelefon må du altså sette deg ned og finne ut hvilke behov som er viktige for deg.

Selv om vi ikke kan svare på alle spørsmål, har vi i Amobil en rekke nyttige hjelpemidler som kan hjelpe deg frem til rett mobil.

Forumet

I forumet finner du en egen kategori som kun handler om spørsmålet vi får høre så ofte. I kategorien "Hjelp, skal ha ny telefon!" kan du diskutere valg av telefon med andre mobiliteresserte, og kanskje du får tips om telefoner du ikke har vurdert selv.

Gå til forumet »

Prisguiden

Prisguiden er et verktøy som hjelper deg med å gjøre riktig valg. Tjenesten er ikke bare en prissammenligningstjeneste som hjelper deg å finne laveste pris på en spesiell telefon. Du kan nemlig også søke etter alle telefoner som har spesifikasjonene du ser etter.

Gå til prisguiden og søk etter telefon »

Mobilvelgeren

Dersom du har mindre håndfaste krav enn tekniske spesifikasjoner, for eksempel god design eller at telefonen skal være enkel å bruke, anbefaler vi deg å ta en titt på mobilvelgeren.

Dette er en tjeneste hvor du beskriver hva slags telefon du ser etter, og som plukker ut det som trolig er et godt valg for deg. Her benytter vi informasjon fra testene våre, slik at du får Amobil-redaksjonens vurdering av telefonen i tillegg.

Gå til mobilvelgeren »

Testene

Ingen i Norge skriver like omfattende mobiltester som Amobil. Har du funnet en mobil du er interessert i kan du lese test av telefonen hos oss, og få våre vurderinger. Her får du vår oppfatning av alt fra brukervennlighet til kvalitet på kameraet.

Er det en telefon du virkelig er interessert i anbefaler vi deg å ikke se deg blind på terningkastet vi gir, men heller leser over testen og finner ut om det virker som en telefon som passer dine behov.

Gå til testoversikten »

Sammenlign mobiler

Her du sett deg ut flere mobiler anbefaler vi deg å ta en titt på mobilsammenligningen vår. Her kan du velge ut telefonene du ser etter, og sammenligne spesifikasjonene side ved side. På denne måten er det enkelt å se om en telefon spesifikasjonsmessig er bedre enn en annen.

Her kan du se sammenligning av HTC Touch Diamond 2 og Nokia 5800 Xpressmusic »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen