Hvilken konsoll har best grafikk?
Teknofil
(Bilde: Konami)

Hvilken konsoll har best grafikk?

Ny video viser Metal Gear 5 på både nye og gamle PlayStation og Xbox.

Det neste kapitlet i den ekstremt populære spillserien Metal Gear er snart i butikkene, i form av Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes.

I den anledning har utgiveren Konami begynt å slippe flere og flere sniktitter, hvorav den siste videoen viser nøyaktig hvordan spillet vil se ut på de ulike konsollene. 

Best på papiret

Konami opplyser at spillet kjører på en 720p-oppløsning med 30 bilder i sekundet på både Xbox 360 og PlayStation 3, mens Xbox One klemmer ut 60 bilder i sekundet med samme oppløsning. På toppen av listen kommer PlayStation 4, som kjører spillet i full HD, 1080p, med 60 bilder i sekundet.

Som du kan se i videoen under er det ikke akkurat noen tvil om at de ekstra pikslene gjør at det nye Metal Gear Solid-spillet definitivt ser best ut på Sonys nyeste konsoll: 

Vi har sett flere sammenlikninger mellom de to nye spillkonsollene på markedet flere ganger nå, og PlayStation 4 med sin litt kraftigere maskinvare ser ut til å dra det lengste strået i de fleste tilfeller. 

På lanseringsspillet Call of Duty: Ghosts, som ble sluppet til både Xbox One og PlayStation 4, stakk PlayStation 4 av med seieren, og det samme skal gjelde i Battlefield 4

Vil du ha flere bevis?
Sjekk hvor lekker Lara Croft ser ut på PlayStation 4 »

(Kilde: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen