Hvilken iPhone-modell er den raskeste?
Teknofil

Hvilken iPhone-modell er den raskeste?

Nei, det er ikke iPhone 6 eller 6 Plus.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver gang Apple slipper en ny mobiltelefon er den litt kraftigere og litt bedre - det er tross alt hele poenget med å slippe en ny modell. Likevel er det ikke slik at den nyeste alltid åpner apper raskest, eller skrur seg på eller av fortere enn de tidligere modellene. 

På YouTube-kanalen EverythingApplePro har de samlet samtlige Apple-modeller, helt fra den første 2007-modellen til iPhone 6 og 6 Plus, og sett hvilken som er den raskeste. 

5S fortsatt raskest

Ikke overraskende kommer de nyeste modellene godt ut i testen, men de er faktisk ikke de raskeste når det kommer til blant annet oppstartstid. Apple-telefonen med den raskeste oppstartstiden er fortsatt iPhone 5S, mens den med den tregeste tiden er iPhone 4.

Ettersom alle mobilene er utstyrt med den nyeste programvareoppdateringen tilgjengelig for hver modell, kommer iPhone 4 dårligst ut. Trolig burde Apple aldri ha latt iPhone 4-eiere oppgradere til iOS 7, og heller tvunget dem til å fortsette med iOS 6. 

Best ytelse på 6 Plus

I videoen ser vi også iPhonene få bryne seg på ytelsestesten Geekbench 3, hvor de nye modellene klarer seg langt bedre. Her er det rå datakraft som gjelder, og siden telefonene har blitt gradvis oppgradert siden 2007, er resultatene nesten kronologiske. 

Sjekk videoen under: 

 

Den buede skjermen på iPhone 6 og 6 Plus er fin å se på, men... 
Se hvor lett iPhone 6-skjermen kan knuse »

(Kilde: EverythingApplePro via Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen