Hvilke standarder ønsker du mest i IE7?

Det er utvikler Chris Wilson som har skrevet blogginnlegget der de spør etter hvilke standarder brukerne av nettleseren helst vil se i den kommende versjonen. Og tilbakemeldingene har til nå strømmet på.

I innlegget hevdes det at IE6 fullstendig støtter CSS1, samt noen deler av CSS2. Selv om mange vil krangle på om støtten for CSS1 faktisk er komplett, vil nok Microsoft uansett konsentrere seg om å legge inn støtte for CSS2. Det er også andre interessante standarder under utarbeiding, men Microsoft vil bare binde seg til standarder som er fullførte, skal vi tro Wilson.

Wilson indikerer også at selskapet er veldig bundet til å ha bakoverkompabilitet i den kommende versjonen, slik at de som håper å se endringer i hvordan IE behandler CSS1-kode gjerne vil bli skuffet.

Microsoft har opprettet en hel haug med blogger, og forsøker å involvere sluttbrukerne i utviklingsprosessen. Ved å la brukerne kommentere det som skrives på bloggene, kan selskapet lettere se trender i hva brukerne spør etter. De oppnår også at brukerne føler at de blir hørt på, og derfor gjerne vil føle seg mer bundet til programvaren.

Så, om du er interessert i å si din mening til Microsoft-utviklerne om webstandarder, og standarder du mener vil være viktige fremover, så kan du besøke IEBlog. Vi gjør oppmerksom på at det gjerne er lurt å lese hele teksten før du legger inn en kommentar, siden de har spesifisert nøye hvilke kommentarer de er interesserte i.

Kilde: IEBlog

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen